Golvläggning i Åre

I staden Åre finns totalt 6 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Åre för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Åre. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Åre kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Jämtland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Åre inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Åre kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Åre så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Åre så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Åre finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Åre passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Jämtland.

Beijer Byggmaterial AB
Solbringsv. 4
830 13 åre


Björntjänst Åre Kakelbutik AB
Ullån 228
830 13 åre


Bohlin, Jonas
Tottebov. 2
830 13 åre


Garder Consulting
Källv. 18
830 13 åre


Golvtjänst Enderberg AB
Ullån 228
830 13 åre


Silverstaden Fastighetsutveckling AB
Totthyllan 12
ÅRE

Annons:

Bra golvfirma i Åre

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Åre behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Åre som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Åre för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Åre.

Grundläggande info om Åre

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Åre.