Golvläggning i Våxtorp

I staden Våxtorp finns totalt 4 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Våxtorp för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Våxtorp. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Våxtorp kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Halland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Våxtorp inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Våxtorp kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Våxtorp så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Våxtorp så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Våxtorp finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Våxtorp passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Halland.

Fryksdalens Golvservice
Kärr 64
312 98 Våxtorp


Larsens Golvläggning, Lars
Smedjev. 9
312 75 VÅXTORP


Pk Golv & Golvslipning
Koarp 281
312 98 Våxtorp


Pk Golv & Golvslipning AB
Koarpshus 355
312 98 Våxtorp

Annons:

Bra golvfirma i Våxtorp

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Våxtorp behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Våxtorp som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Våxtorp för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Våxtorp.

Grundläggande info om Våxtorp

Våxtorp är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Våxtorps socken i Hallands län. Den tidigaste namnformen är Owaghstorp som betyder just 'Owaghs torp' och namnet har genom århundradena förändrats för att slutligen bli Våxtorp.

Yta: 136,45 hektar
Invånarantal: 970, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Våxtorp.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.