Golvläggning i Laholm

I staden Laholm finns totalt 7 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Laholm för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Laholm. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Laholm kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Halland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Laholm inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Laholm kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Laholm så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Laholm så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Laholm finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Laholm passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Halland.

Bad & Värme, Magnusson Golv
Kullsgårdsv. 43
312 34 Laholm


Fogfria Massagolv Fmg, AB
Vårv. 3
312 35 LAHOLM


Laholms Beläggningsteknik AB
070 - 823 68 80Magnussons Golv & Tapeter I Laholm AB
Kullsgårdsv.
312 34 Laholm


NP Nilsson Trävaru AB
Lantmannag. 8
312 32 Laholm


Terrazzo Floorsystem Sweden AB
Trastv. 25
312 35 LAHOLM


Tfs Industrigolv AB
Trastv. 25
312 35 LAHOLM

Annons:

Bra golvfirma i Laholm

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Laholm behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Laholm som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Laholm för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Laholm.

Grundläggande info om Laholm

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Laholm.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.