Golvläggning i Kungsbacka

I staden Kungsbacka finns totalt 11 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Kungsbacka för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Kungsbacka. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Kungsbacka kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Halland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Kungsbacka inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Kungsbacka kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Kungsbacka så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Kungsbacka så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Kungsbacka finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Kungsbacka passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Halland.

Beijer Byggmaterial AB
Göteborgsv. 250
434 39 KUNGSBACKA


Biks AB
Dalav. 114
434 99 KUNGSBACKA


Golv non stop, AB
Hantverksg. 8
434 42 KUNGSBACKA


Golvek
Faktorv. 10
434 37 KUNGSBACKA


Göran Wernersson Kakel AB
Hantverksg. 8
434 42 KUNGSBACKA


J R S Kakel AB
Skårsjöv. 28
434 95 KUNGSBACKA


Jannes Färg & Tapet AB
Verkstadsg. 7
434 42 KUNGSBACKA


Kungsbacka Parkettslipning Jan-Åke Magnusson
Verkstadsg. 4
434 42 KUNGSBACKA


Lasses Färg & Tapeter i Kungsbacka
Kraftv. 1 E
434 37 KUNGSBACKA


M.A. Klinkers&Entreprenad AB
Basunv. 13
434 47 Kungsbacka


Wärnehall Golv AB
Alaforsliden 6
434 96 Kungsbacka

Annons:

Bra golvfirma i Kungsbacka

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Kungsbacka behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Kungsbacka som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Kungsbacka för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Kungsbacka.

Grundläggande info om Kungsbacka

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Kungsbacka.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.