Golvläggning i Fjärås

I staden Fjärås finns totalt 6 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Fjärås för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Fjärås. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Fjärås kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Halland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Fjärås inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Fjärås kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Fjärås så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Fjärås så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Fjärås finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Fjärås passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Halland.

Annika Maria Svan
Rinnav. 372
439 75 Fjärås


Fjärås Kakel
Bankav. 47
439 74 FJÄRÅS


Hanhals Köksmontering AB
Skanslyckan 44
439 73 Fjärås


Inhab Golv
Fjärås Industriväg 11
439 74 Fjärås


Kungsbacka El & Värmepump Service
Gamlegårdsv. 65
439 74 FJÄRÅS


R.T. Kakel
Biskopsgärdev. 44
439 75 Fjärås

Annons:

Bra golvfirma i Fjärås

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Fjärås behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Fjärås som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Fjärås för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Fjärås.

Grundläggande info om Fjärås

Fjärås socken i Halland ingick i Fjäre härad, ingår sedan 1974 i Kungsbacka kommun och motsvarar från 2016 Fjärås distrikt.Fjärås socken i Halland ingick i Fjäre härad, ingår sedan 1974 i Kungsbacka kommun och motsvarar från 2016 Fjärås distrikt.

Yta: 152 km2
Invånarantal: 4780, år 2000

Du kan hitta mer information om staden här Fjärås.