Golvläggning i Falkenberg

I staden Falkenberg finns totalt 14 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Falkenberg för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Falkenberg. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Falkenberg kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Halland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Falkenberg inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Falkenberg kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Falkenberg så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Falkenberg så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Falkenberg finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Falkenberg passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Halland.

Anders Marting AB
Skreav. 15
311 44 Falkenberg


Bertabo Allservice AB
Skrea Bertabo 306
311 92 FALKENBERG


Chrippas Kakel & Bygg AB
Falkv. 3
311 37 Falkenberg


Falkenbergs Plattsättning
Oktanv. 2 F
311 32 FALKENBERG


Falkfält, Jaroslaw
Primulav. 11
311 33 Falkenberg


Golvbolaget Persson & Co AB
Ljungholmsv. 14
311 42 Falkenberg


Kakel & Byggkeramik AB
Tångv. 9
311 32 FALKENBERG


Kakelcompaniet Fbg AB
Hörngrensv. 26
311 38 FALKENBERG


Klangs Plattsättning AB
N. Ringv. 3 B
311 35 Falkenberg


Nilsson & Söner HB, Stig
Anders Anderssons v. 4
311 45 FALKENBERG


Oves Golv AB
Falkåsv. 2
311 32 FALKENBERG


Ringström & Son AB
Sömmerskev. 9
311 36 FALKENBERG


Tröingebergs Golv AB
Fru Vinas v. 6
311 38 FALKENBERG


Utter, Fredrik
Hallanäsg. 12 A
311 31 Falkenberg

Annons:

Bra golvfirma i Falkenberg

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Falkenberg behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Falkenberg som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Falkenberg för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Falkenberg.

Grundläggande info om Falkenberg

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Falkenberg.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.