Golvläggning i Visby

I staden Visby finns totalt 13 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Visby för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Visby. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Visby kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Gotland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Visby inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Visby kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Visby så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Visby så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Visby finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Visby passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Gotland.

Berkes Bygg O Plattsättning AB
Högklint Rövar Liljas v. 29
622 61 Visby


Ehm-Interiör
S:t Klemensg. 5
621 55 Visby


Ericssons Golv AB, Janne
0709 - 24 77 38G.O.V. Interiör AB
Österbyv. 10
621 41 VISBY


Hebbe Golv & Snickeri
Snäckbacken 6
621 41 VISBY


Janne Ericssons Golv AB
Endre Bäcks 124
621 41 VISBY


Kakelmannen i Visby
Lärbrog. 13
621 43 VISBY


Karlströms Golv och Färg
Skarphällsg. 9
621 41 VISBY


L-Golv, AB
Follingbov. 42
621 43 VISBY


Lilja Plattsättning AB
Södertorg 19
621 57 Visby


Onacon AB
L. Glasmästarg. 3
621 53 Visby


Palmqvist Golv och Interiör AB
Korallg. 8
621 40 Visby


Parkettgolv Gustaf Håkansson, AB
Avag. 1
621 45 VISBY

Annons:

Bra golvfirma i Visby

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Visby behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Visby som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Visby för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Visby.

Grundläggande info om Visby

Visby är en tätort som är centralort i Region Gotland samt residensstad i Gotlands län. Visby är även stiftsstad i Visby stift. Visby har 22 593 invånare (2010-12-31). Den medeltida hansestaden Visby är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Skandinavien.

Yta: 1 244,28 hektar
Invånarantal: 22593, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Visby.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.