Golvläggning i Tingstäde

I staden Tingstäde finns totalt 2 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Tingstäde för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Tingstäde. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Tingstäde kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Gotland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Tingstäde inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Tingstäde kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Tingstäde så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Tingstäde så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Tingstäde finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Tingstäde passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Gotland.

Eklunds Golv
Stenkyrka Licknatte 323
624 42 TINGSTÄDE


Per Hallströms Golv AB
Tingstäde Rosarve 952
624 44 TINGSTÄDE

Annons:

Bra golvfirma i Tingstäde

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Tingstäde behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Tingstäde som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Tingstäde för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Tingstäde.

Grundläggande info om Tingstäde

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Yta: 115,63 hektar
Invånarantal: 265, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Tingstäde.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.