Golvläggning i Söderhamn

I staden Söderhamn finns totalt 6 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Söderhamn för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Söderhamn. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Söderhamn kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Gävleborg.
Annons:

Golvläggare aktiva i Söderhamn inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Söderhamn kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Söderhamn så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Söderhamn så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Söderhamn finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Söderhamn passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Gävleborg.

Am.J Kakel & Design AB
Färsjöv. 11
826 50 Söderhamn


Bergners Färgcenter AB
Pinassv. 4
826 40 SÖDERHAMN


Colorama Söderhamn
Växelg. 2
826 40 SÖDERHAMN


Golv & Kakelteknik i Söderhamn AB
Dammg. 3
826 32 Söderhamn


Mats Wiklund i Söderhamn AB
Väderkvarnsg. 16
826 50 Söderhamn


Söderhamns Måleri & Golv KB
Åsbäcksg. 42
826 31 SÖDERHAMN

Annons:

Bra golvfirma i Söderhamn

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Söderhamn behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Söderhamn som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Söderhamn för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Söderhamn.

Grundläggande info om Söderhamn

Söderhamn är en tätort i Sverige, tillika centralort i Söderhamns kommun. Orten är belägen i Gävleborgs län och i landskapet Hälsingland med Bottenhavet i öster.

Yta: 1 053,26 hektar
Invånarantal: 11761, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Söderhamn.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.