Golvläggning i Bollnäs

I staden Bollnäs finns totalt 9 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Bollnäs för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Bollnäs. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Bollnäs kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Gävleborg.
Annons:

Golvläggare aktiva i Bollnäs inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Bollnäs kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Bollnäs så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Bollnäs så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Bollnäs finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Bollnäs passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Gävleborg.

Adolfssons Golv & Kakel AB
Industrig. 3
821 41 BOLLNÄS


Albert Engstrands Golvfirma AB
Industrig. 3
821 41 BOLLNÄS


Beijer Byggmaterial AB
Industrig. 5
821 41 BOLLNÄS


Fastighetsförvaltning Claes Adolfsson AB
Industrig. 3
821 41 BOLLNÄS


Morins Badrum & Kök AB
Renskullen 37
821 50 BOLLNÄS


Nisses Bazzar
Kilbergsv. 2
821 51 Bollnäs


Sten & Kakel AB
N. Kilaforsv. 81
821 30 BOLLNÄS


T.Rosdahl El&Energi I Bollnäs AB
Kilbergsgränd 8
821 51 Bollnäs


Tomas Eriksson Snickarn I Ljusdal AB
Videv. 7
821 35 Bollnäs

Annons:

Bra golvfirma i Bollnäs

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Bollnäs behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Bollnäs som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Bollnäs för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Bollnäs.

Grundläggande info om Bollnäs

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Bollnäs.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.