Golvläggning i Mora

I staden Mora finns totalt 10 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Mora för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Mora. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Mora kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Dalarna.
Annons:

Golvläggare aktiva i Mora inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Mora kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Mora så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Mora så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Mora finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Mora passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Dalarna.

Backs Kakel & Golvtjänst AB
Hållansv. 5 A
792 50 Mora


Benny Back Kakel & Golvtjänst
Hållansv. 5
792 50 Mora


Blomstedt Golv & Våtrum AB
Ågåv. 19
792 91 MORA


Böhlmarks Golv
Kvarnholsv. 53
792 37 MORA


Dala Sten & Betongslip AB
Tuvanv. 26
792 32 Mora


Golv & Vägg Flügger Färg i Mora AB
Landsv. 11
792 95 MORA


Happy Homes
Fridhemsg. 3 Mora Köpstad/Mora Centrum
792 30 Mora


Miljönären Språngs Måleri & Golv AB
Skålmyrsv. 44
792 50 Mora


Mora Golv & Hantverk
Möllerv. 4
792 91 MORA


Mora Måleri & Golv AB
Fridhemsg. 3
792 30 Mora

Annons:

Bra golvfirma i Mora

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Mora behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Mora som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Mora för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Mora.

Grundläggande info om Mora

Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Yta: 1 235,57 hektar
Invånarantal: 10 896, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Mora.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.