Golvläggning i Borlänge

I staden Borlänge finns totalt 13 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Borlänge för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Borlänge. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Borlänge kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Dalarna.
Annons:

Golvläggare aktiva i Borlänge inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Borlänge kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Borlänge så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Borlänge så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Borlänge finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Borlänge passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Dalarna.

BBM i Dalarna AB
Gjutarg. 48
781 70 BORLÄNGE


Dala Fogfria Golv AB
Tviksta 400
781 97 Borlänge


Dala Fogfria Golv, Mattias Mattsson
Tviksta 400
781 97 Borlänge


Dala Mur och Plattsättning AB
Åkerg. 21
784 36 Borlänge


Gagnefs Golv & Trapp AB
Hummelg. 10
784 35 BORLÄNGE


Golvab i Borlänge AB
Hammarg. 9
781 71 Borlänge


Happy Homes -Tappers Färg
Hammarg. 4
781 71 Borlänge


Kakel & Byggservice Borlänge AB
Mästarg. 5 C
781 71 Borlänge


Kakelfokus I Dalarna AB
Byg. 13
784 34 Borlänge


Pes Byggtjänst
Dybecks v. 2
784 63 Borlänge


Peter Mellström Golv & Hantverk AB
Balladv. 7
784 43 Borlänge


Remaljeringsbolaget Bergslagen AB
Amsbergsv. 76
784 68 BORLÄNGE


Void Floor AB
0243 - 151 60


Annons:

Bra golvfirma i Borlänge

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Borlänge behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Borlänge som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Borlänge för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Borlänge.

Grundläggande info om Borlänge

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Du kan hitta mer information om staden här Borlänge.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.