Golvläggning i Sölvesborg

I staden Sölvesborg finns totalt 11 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Sölvesborg för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Sölvesborg. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Sölvesborg kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Blekinge.
Annons:

Golvläggare aktiva i Sölvesborg inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Sölvesborg kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Sölvesborg så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Sölvesborg så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Sölvesborg finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Sölvesborg passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Blekinge.

A-Golv
Skogsv. 24
294 33 SÖLVESBORG


Alexsons Golv & Kakel
Timansv. 19
294 35 SÖLVESBORG


Bygg & Markanläggning Lars Johansson AB
Jockarps Byv. 71
294 92 Sölvesborg


Ekonomigolv AB
Skånev. 30
294 34 Sölvesborg


Golvläggaren Mcj AB
Utmarksv. 10
294 93 SÖLVESBORG


Golvteam AB
Betesv. 14
294 77 SÖLVESBORG


Håkansson, Bo Svenning
Agerumsv. 243
294 93 SÖLVESBORG


Jonas Golvteam I Valje AB
Löparev. 1
294 39 SÖLVESBORG


Låp Golvtjänst
Lantmannav. 2 N
294 77 SÖLVESBORG


Valje Plattsättning
Petters Backe 2
294 77 SÖLVESBORG


bejier
Gesällv. 8
294 77 SÖLVESBORG

Annons:

Bra golvfirma i Sölvesborg

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Sölvesborg behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Sölvesborg som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Sölvesborg för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Sölvesborg.

Grundläggande info om Sölvesborg

Sölvesborg är en tätort och centralort i Sölvesborgs kommun i sydvästra Blekinge län. Sölvesborg hade 8 401 invånare år 2010. Utanför Sölvesborg ligger Listerlandet. Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns

Yta: 609,84 hektar
Invånarantal: 8 401, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Sölvesborg.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.