Golvläggning i Karlskrona

I staden Karlskrona finns totalt 6 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Karlskrona för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Karlskrona. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Karlskrona kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Blekinge.
Annons:

Golvläggare aktiva i Karlskrona inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Karlskrona kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Karlskrona så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Karlskrona så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Karlskrona finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Karlskrona passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Blekinge.

Beijer Byggmaterial AB
Blåportsgatan
371 23 Karlskrona


Blekinge Brunns- Och Energiborrningar
Sibbamålavägen 41
371 92 Karlskrona


Gullins Måleri och Golv AB
Gullbernav. 5 A
371 47 Karlskrona


Kakel 11
Drottningg. 45
371 32 Karlskrona


Richards Golv I Karlskrona AB
Idrottsv. 4
371 41 Karlskrona


Sandå Sverige AB
Gullbernav. 31
371 47 Karlskrona

Annons:

Bra golvfirma i Karlskrona

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Karlskrona behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Karlskrona som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Karlskrona för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Karlskrona.

Grundläggande info om Karlskrona

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Karlskrona.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.