Golvläggning i Karlshamn

I staden Karlshamn finns totalt 4 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Karlshamn för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Karlshamn. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Karlshamn kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Blekinge.
Annons:

Golvläggare aktiva i Karlshamn inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Karlshamn kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Karlshamn så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Karlshamn så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Karlshamn finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Karlshamn passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Blekinge.

Beijer Byggmaterial AB
Oljehamnsv. 247
374 31 KARLSHAMN


Colorama Österport
Idrottsv. 2
374 30 Karlshamn


Golvservice Törneryds AB
Christopher Schrödersg. 18
374 36 Karlshamn


Modern Plattsättning
Pilv. 14
374 34 Karlshamn

Annons:

Bra golvfirma i Karlshamn

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Karlshamn behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Karlshamn som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Karlshamn för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Karlshamn.

Grundläggande info om Karlshamn

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Karlshamn.